Δ. Παπανικολάου : Έχουμε το καλύτερο Λύκειο Ελληνίδων (08-07-1992)


a19920708

ΦΕΙΔΩΝ

08-07-1992

Μια αξέχαστη χορευτική βραδυά του Λυκείου Ελληνίδων Άργους

 

Μια εξαιρετική Χορευτική βραδυά μας χάρισε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο Αρχαίο Θέατρο Άργους, το Λύκειο Ελληνίδων της πόλεως μας.

Μια βραδυά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους τυχερούς την παρακολούθησαν. Και δεν ήταν λίγοι. Είχαν καλύψει όλες σχεδόν τις κερκίδες του θεάτρου.

Η εκδήλωση αυτή ήταν αφιερωμένη στη Μακεδονία μας με χορούς από τη Βόρεια Ελλάδα και άλλα μέρη της Χώρας.

Μια ομάδα παιδιών 300 περίπου κάλυψε με χορούς ένα δύωρο και επέσπασε τα χειροκροτήματα και τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων.

Θέλουμε από τη στήλη αυτή να συγχαρούμε ολόθερμα τη Διοίκηση του Λυκείου Άργους για την όντως θαυμάσια αυτή εκδήλωση, τους Δασκάλους των χορευτικών συγκροτημάτων καθώς και όλα τα Αργειτάκια, που με άνεση και ζήλο χόρεψαν τους ωραίους αυτούς χορούς.

Ήταν η καλύτερη εκδήλωση που έχει γίνει μέχρι σήμερα στη πόλη μας και δίκαια χειροκροτήθηκε.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Άργους κ. Παπανικολάου, έμπλεως συγκίνησης αφού συγχάρηκε τους διοργανωτές και τα παιδιά για την θαυμάσια αυτή εκδήλωση, υποσχέθηκε αμέριστη την υποστήριξη του Δήμου, ώστε το Λύκειο απρόσκοπτα να συνεχίσει το άριστο έργο του τονίζοντας στον κόσμο : << Έχουμε το καλύτερο Λύκειο της Ελλάδος >>. Συμφωνούμε κ. Δήμαρχε. Κεραμίδας

Share