ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ (13-07-1994)


a19940713

13-07-1994

Κάθε εμφάνιση του Λυκείου Ελληνίδων στο Αρχαίο Θέατρο Άργους, αποτελεί πραγματικά θρίαμβο. Έτσι και εφέτος το Σάββατο 2 Ιουλίου, το Αρχαίο Θέατρο Άργους, γέμισε από κόσμο πάσης τάξεως, για να παρακολουθήσει τη χορευτική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων, που παρουσίασε 400 παιδιά και κορίτσια στις ομάδες του.

Η Πρόεδρος του Λυκείου κυρία Μαίρη Χιωτακάκου, αναφέρθηκε ότι πριν 30 χρόνια η αείμνηστη Μάρθα Κονομάρα με τη συνεργασία του τότε δημάρχου Γεωργίου Θωμόπουλου, ίδρυσαν το Λύκειο Ελληνίδων Άργους, το οποίο επι τριάντα χρόνια εργάζεται αποδοτικά για τη διατήρηση των γνήσιων Εθνικών παραδόσεων.

Λαϊκή ορχήστρα συνώδεψε τους χορούς, μεταξύ των οποίων εντυπωσίασαν οι χοροί του Πόντου, που θύμιζαν τις χαμένες πατρίδες. Η Αργειτοπούλα επίσης με τις Αργείτικες στολές προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

Τα Αργείτικα τραγούδια με τους Αργείτικους χορούς πρέπει συνεχώς να τους βλέπομε και να ακούωμε σε κάθε εμφάνιση του Λυκείου. Και η εφετεινή του εμφάνιση στο Αρχαίο Θέατρο Άργους ήταν μια επί πλέον θριαμβευτική σελίδα στην τριαντάχρονη δράση του.

Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και σε όλο το Δ.Σ. του Λυκείου γιατί κάθε εμφάνιση του Λυκείου διακρίνεται για την τελειότητα, τη σεμνότητα και την αποδοτικότητα για τους κόπους που καλλιεργεί άριστα.

Share