Μουσικό απόγευμα στο Ernesto


Την Κυριακή 12/11/2017 στις 6.30 το απόγευμα προσκαλέσαμε  τα μέλη και τους φίλους μας για μια μουσική περιπλάνηση στην ελληνική μουσική,καλή κουβέντα και ένα ποτήρι κρασί. Το ιταλικό εστιατόριο Ernesto μας φιλοξένησε στον υπέροχο χώρο του και το ευχαριστούμε πολύ.Τη μουσική περιπλάνηση ανέλαβαν ο κ. Ανδρέας Ρεντουλης στο πιάνο και η κ.Μαρια Γκίκα  στο τραγούδι.Δυο άνθρωποι γνωστοί στην πόλη μας από πολλές μουσικές εκδηλώσεις.

Εμείς έχουμε συνεργαστεί  πολλές φορές και πάντοτε με το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα μέλη μας συνόδευσαν τους μουσικούς σιγοτραγουδώντας και απολαμβάνοντας το κρύο πιάτο και το ωραιότατο κρασί.

Η έκπληξη της βραδιάς η προσφορά της κ. Ποπης Συμεών,ένα από τα πιο ενεργά μέλη μας η οποία επέλεξε και μας προσέφερε ένα ωραιότατο σάλι για λαχειοφόροαγορά.

Τυχερή της βραδιάς ή κ. Σόνια Κουλουκη, της ευχόμεθα να είναι πάντα τυχερή και να χαρεί το σάλι το χειμώνα που πλησιάζει.

Σας ευχαριστούμε όλους, σας ευχομεθα να είστε πάντα καλά και σας περιμένουμε στην επόμενη εκδήλωση μας στις 17 Δεκεμβρίου στο  Μπουσουλοπουλειο θέατρο στην φιλανθρωπική εκδήλωση μας με την παραδοσιακή μας χορωδία

Share