Παραδοσιακό γλέντι από το Λύκειον Ελληνίδων Αργους


Κυριακή 4/2/2018 στη 1 το μεσημέρι στο κέντρο Πανταζής στο Κεφαλάρι το Λύκειον των Ελληνίδων Αργούς κάλεσε τους χορευτές του, τα μέλη του και τους φίλους του σε ένα παραδοσιακό αποκριάτικο γλέντι. Από νωρίς η αίθουσα γέμισε από χαρούμενες φωνές,σερπαντίνες ,μικρούς μασκαράδες και μουσική.


Η ορχήστρα του Βαγγέλη Κωτσου και το μουσικό σχήμα “Ταξίμ” με τη μουσική και τα τραγούδια τους μας ξεσήκωσαν και μας ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα.


Μετά το χαιρετισμό και τις ευχές για καλή αποκριά της προέδρου μας κ. Έφης Κωρου Δημοπουλου η εκδήλωση άνοιξε με ένα τμήμα από τους μικρούς μας χορευτές που χόρεψαν νησιωτικούς χορούς σε διδασκαλία της δασκάλας τους κ. Ελένης Αλωνιστιωτη.


Μικροί μεγάλοι όλοι στην πίστα χορέψετε χορέψετε παπούτσια μη λυπάστε μας προέτρεπε το τραγούδι και εμείς πιασμένοι χέρι χέρι σε ένα μεγάλο κύκλο δεν σταματήσαμε να χορεύουμε.
Το γλέντι παραδοσιακό και “λυκειακό” συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα

Ευχαριστούμε τον κ.Βαγγελη Κωτσου και τους συνεργάτες του μουσικούς που και φέτος μας ενθουσίασαν με τις μουσικές τους επιλογες.Τον κ.Τακη Πανταζή για τη φιλοξενία και την περιποίηση.
Τους χορευτές μας, τα μέλη και τους φίλους μας που και αυτή τη φορά ήταν κοντά μας και διασκεδάσαμε με τον τρόπο που το Λύκειο ξέρει.Τις κύριες του Δ.Σ.που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για αυτή την εκδήλωση. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους μικρούς και μεγάλους χορευτές μας που με κέφι και αγάπη συνεχίζουν να είναι κοντά μας και να μαθαίνουν τους παραδοσιακούς μας χορούς. Τέλος ένα ακόμη ευχαριστώ στους δασκάλους μας κ.Βασιλη Δημητρόπουλο,κ.Κατερινα Δωροβινη Πίκουλα,κ.Ελενη Αλωνιστιωτη και κ.Δημητρη Αργυροπουλο που μεταδίδουν τις γνώσεις τους στο χορό με αγάπη, πάθος και αφοσίωση στην παράδοση.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται αν χορεύεις καλά ή όχι .Απλά σήκω και χόρεψε.

Εμείς στο Λύκειο Ελληνίδων Αργούς αγωνιζόμαστε όμως και να μάθεις να χορεύεις σωστά.

Ευχομεθα σε όλους καλή αποκριά, καλή σαρακοστή και σας περιμένουμε στην επόμενη εκδήλωση την Κυριακή 18/3/2018 στην αίθουσα πολιτισμού “Μέγας “Αλέξανδρος”.

Share