Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Λυκείου των Ελληνίδων Αργους


Απόκριες και δεν θα μπορούσε να λείπει ένα αποκριάτικο παιδικό πάρτι για τους μικρούς μας χορευτές. Το σαββατο 10/2/2018 στα γραφεία μας που ήταν αποκριάτικα διακοσμημένα η κλόουν Πάστα Φλόρα διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους με χορό, παιχνίδια και τραγούδι.


Ήταν ένα απόγευμα που παρά το κρύο και τη βροχή τα παιδιά μας ήταν όλα εκεί μασκαρεμένα και με διάθεση αποκριάτικη, μία ζεστή ατμόσφαιρα με μουσική και σερπαντίνες τα υποδέχθηκε,και ο χορός, το τραγούδι, οι χαρούμενες φωνές και τα γέλια ζωντάνεψαν τη γειτονιά.

Όλες οι κύριες του Δ. Σ. παρούσες να χορέψουν μαζί με τα παιδιά και να τα φιλεψουν τα υπέροχα μεζεδακια που η κάθε μία είχε ετοιμάσει. Οι γονείς και τα παιδιά μας ευχαρίστησαν για το αποκριάτικο απόγευμα που πέρασαν και εμείς από την πλευρά μας για την εμπιστοσύνη τους τόσα χρόνια στο Λύκειο Ελληνίδων και την άψογη συνεργασία μαζί τους.

Οι απόκριες όμως συνεχίζονται. . .Την τέταρτη 14/2/2018 στα γραφεία μας έγινε το καθιερωμένο γλέντι των ομάδων των ενηλίκων. Μαζευτήκαμε, Μασκαρευτήκαμε,φάγαμε και γλεντήσαμε για πολλές ώρες.


Η αποκριάτικη μουσική μας ξεσήκωσε και απογείωσε το κέφι της βραδιάς. Όλοι μια παρέα σε χορούς κυκλωτικους και όχι μόνο.
Φάγαμε όλοι μαζί από τον μπουφέ που είχαμε ετοιμάσει.

Μία βραδιά χαράς, ξενοιασιάς, γλεντιού και υπόσχεσης ότι τέτοιες βραδιές θα επαναλαμβάνονται συχνά γιατί βοηθούν να γνωριστούμε καλύτερα και να συσφηξουμε τις σχέσεις μας. Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τη δασκάλα μας κ. Κατερίνα Δωροβινη Πίκουλα που ήταν μαζί μας και είχε αναλάβει με επιτυχία τη μουσική κάλυψη της βραδιάς.

Ας κρατήσουν οι χοροί και θα βρούμε αλλιωτικα στέκια επαρχιωτικα εμείς το στέκι μας το έχουμε βρει στο Λύκειο Ελληνίδων Αργούς κάθε Τετάρτη. Περιμένουμε και εσένα.

\Και του χρόνου.

Καλή Σαρακοστή

Share