Επίσκεψη του Γενικού Λυκείου Φλώρινας στο Λύκειο Ελληνίδων Αργους


 

Τη Δευτέρα 3/3/2018 το απόγευμα δεχθήκαμε επίσκεψη του Γενικού Λυκείου Φλώρινας στα πλαίσια προγράμματος του σχολείου σχετικά  με τους πολιτιστικούς φορείς.

Όλες οι κύριες  του Δ.Σ. παρούσες να υποδεχθούμε τους μαθητές από τη Φλώρινα και τους συνοδούς καθηγητές. Έφτασαν στα γραφεία μας μετά  από μια μικρή περιπέτεια  και μπλέξιμο στο κυκλοφοριακό της πόλης μας.

Τα παιδιά ευγενέστατα και χαρούμενα άκουσαν με μεγάλη προσοχή τόσο την πρόεδρο του Λυκείου κ. Έφη  Δημοπουλου Κωρου να αναφέρεται εν συντομία στην ιστορία της πόλης μας και στο ιστορικό ίδρυσης και λειτουργίας του συλλόγου, όσο και την έφορο ιματιοθηκης κ. Ρουλα Φουρλα που παρουσίασε τις φορεσιές της Αργειτοπουλαςκαι της ορεινής Αργολίδας και αναφέρθηκε ,αν και ο χρόνος πιεζε, στα κομμάτια που τις αποτελούν,το ύφασμα, το κέντημα ,την κατασκευή και τη χρήση.


Ακολούθησε ένα κέρασμα για τα 100 περίπου άτομα της εκδρομής  τα οποία έφυγαν ευχαριστημένα από τη φιλοξενια και την εγκάρδια υποδοχή. Υποσχέθηκαν και υποσχεθήκαμε ότι η επόμενη συνάντηση θα είναι στη Φλώρινα.


Τους ευχαριστούμε που διάλεξαν εμάς στα πλαίσια του προγράμματος για τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους υποσχόμεθα ότι θα τους επισκεφθούμε με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις κύριες του Δ.Σ. γιατί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό  τους και αυτή τη φορά.

Share