Χορευτική επίδειξη του Λυκείου Ελληνίδων Αργους (02-07-2002)


a20020702

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

02-07-2002

 

Το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου το Λύκειο των Ελληνίδων Άργους πραγματοποίησε στον όμορφο παραδοσιακό χώρο των στρατώνων Καποδίστρια, τη μεγάλη χορευτική επίδειξη όλων των τμημάτων του που λειτούργησαν κι αυτή τη χρονιά καθώς και του τμήματος του 4ου Δημοτικού σχολείου. Το πρόγραμμα κράτησε τρεις ώρες και το πλήθος που κατέκλυσε το χώρο καμάρωσε τα νιάτα του τόπου μας. Τα νήπια που εναρμόνιζαν τις κινήσεις τους πολύ καλά με το ρυθμό, τα λίγο μεγαλύτερα παιδάκια, που με ζωντάνια και δροσιά παρουσίασαν χορούς από πολλά μέρη της Ελλάδας, τους έφηβους και τις κοπελίτσες, που με την λεβεντιά τους συγκίνησαν τους θεατές.

Τέλος, τα τμήματα των ενηλίκων έδειξαν για άλλη μια φορά την δεξιότητα τους και τη πείρα τους και ενθουσίασαν.

Οι όμορφοι παραδοσιακοί σκοποί και οι πολύχρονες φορεσιές που εναλλάσσονταν στη ροη του προγράμματος και κατέκλυσαν το χώρο με τη χρωματική τους πανδαισία, ενθουσίασαν τους περισταμένους.

Παρουσιάστηκαν χοροί από όλα τα διαμερίσματα της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο δάσκαλο κ. Βασίλη Δημητρόπουλο και στις δασκάλες κ.κ. Κατερίνα Δωροβίνη, Πένυ Τσίγκα και Βούλα Καρβέλα που ακούραστοι δίδαξαν την όμορφη τέχνη του χορού στα επίσης ακούραστα παιδιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Άργους κ. Ν. Κολιγλιάτης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κ. Χρονόπουλος, Π. Γερτός, ο πρόεδρος της ΔΕΠΟΑΡ κ. Λ. Κούρος, ο τ. βουλευτής και υποψήφιος νομάρχης κ. Βασ. Σωτηρόπουλος και άλλοι επίσημοι.

Share