Επίσκεψη του Λυκείου των Ελληνίδων Αθηνών στην Αργολιδα


Το Σάββατο  9 /6 /2018  μέλη του κεντρικού Λυκείου Ελληνίδων με την υπεύθυνη παραρτημάτων  κ. Μαρία Παπαμάρκου επισκέφθηκαν την Αργολίδα.

Μετά από μια επίσκεψη στο Ναύπλιο το μεσημέρι του Σαββάτου επισκέφθηκαν και θαύμασαν το βυζαντινό Μουσείο του Αργούς και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στο υπέροχο λαξευτό αρχαίο θέατρο της πόλης μας μαζί με πολλά μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων του Αργούς.

Αργά το μεσημέρι απολαύσαμε ένα υπέροχο γεύμα στο κέντρο Πανταζής στο Κεφαλάρι. Η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Αργούς κ. Έφη Δημοπουλου Κωρου μαζί με πολλά μέλη του Δ.Σ. χαιρέτησαν και ευχαρίστησαν  τα μέλη του Δ.Σ.του κεντρικού Λυκείου για την επίσκεψη και τους προσέφεραν ένα μπουκαλάκι ούζο της γνωστής  εταιρίας της πόλης μας Μαυράκης σε ένα ωραίο περιτύλιγμα.

Μεταξύ των μελών ήταν και η εκπρόσωπος του Λυκείου των Ελληνίδων Αργούς στο Κεντρικό Λύκειο κ.Στελλα  Κουτρουλη Κουτσογιαννη. Περάσαμε ένα υπέροχο απόγευμα μας ευχαρίστησαν για την υποδοχή την φιλοξενία και την φιλική συζήτηση τους ευχήθηκε καλή επιστροφή και καλό καλοκαίρι και το ταξίδι της επιστροφής ξεκίνησε.

Share