Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Λύκειο Ελληνίδων Άργους (28-12-2002)


a20021228

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

28-12-2002

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στις 6μμ, στην αίθουσα του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των μελών.

Η στολισμένη με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αίθουσα ήταν κατάμεστη, η ατμόσφαιρα ευχάριστη και ζεστή και ομιλητής πατέρας Καλλίνικος Κορομπόκης με τη γλαφυρότητα και την ευφράδεια του, χαρίσματα που πηγάζουν από τη βαθειά του πίστη και τη βοήθεια του Θεού που του τα παρέχει αφειδώς, όπως προλόγησε η αντιπρόεδρος κας Κική Σχοινοχωρίτου, δρόσισε τις καρδιές δίνοντας το μήνυμα των Αγίων ημερών.

Θέμα της ομιλίας ήταν ΄΄ Η γέννηση του χριστιανισμού και αναγέννηση του πολιτισμού ΄΄.

Οι εισπράξεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στη συνέχεια προσεφέρθη τσάι και παραδοσιακά γλυκίσματα που ετοίμασαν οι κυρίες του διοικητικού συμβουλίου του Λυκείου.

a20021228b

Ένα ευχάριστο μουσικό απόγευμα πέρασαν τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους, προσκεκλημένα στο παραδοσιακό καφενείο ΄΄ ΑΕΝΑΟΝ ΄΄ της πόλης στις 18/11/2002. Καλεσμένη της ημέρας ήταν η καθηγήτρια μουσικής κα Αναστασία Σταματοπούλου, η οποία μας κράτησε συντροφιά παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Ενθουσιασμένες όλες οι κυρίες την συνόδευαν τραγουδώντας και οι ίδιες.

Με το ρόφημα προσεφέρθησαν στις προσκεκλημένες και εκλεκτά γλυκίσματα που ετοίμασαν οι κυρίες του δ.σ. του Λυκείου και της χορευτικής ομάδας.

Share