Εντυπωσίασαν τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων Άργους (01-07-2003)


a20030701

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

01-07-2003

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ χορευτική επίδειξη του Λυκείου των Ελληνίδων Αργους έγινε στις 25 Ιουνίου, στους στρατώνες Καποδίστρια.

Τα περήφανα νιάτα της πόλης απέδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες για άλλη μια φορά, παρουσιάζοντας χορούς απ’ όλα τα μέρη της όμορφης πατρίδας μας. Το Αιγαίο, το Ιόνιο, η Ρούμελη, ο περήφανος Μωριάς, η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Θράκη, η Ήπειρος, καθώς και η Ανατολική Ρωμυλία, η χαμένη και αξέχαστη πατρίδα, έστειλαν τη μουσική και τους ρυθμούς τους και μας μάγεψαν ακόμη μια φορά.

a20030701a

Οι πολυπληθείς χορευτές και χορεύτριες των ομάδων του Λυκείου γέμισαν το χώρο με χάρη, δροσιά, ελληνική λεβεντιά και καταχειροκροτήθηκαν από το πραγματικά μεγάλο πλήθος κόσμου που τους παρακολουθούσε με αμείωτο ενδιαφέρον.

Συγχαρητήρια αξίζουν στα τμήματα των νηπίων, των μεγαλύτερων παιδιών, των εφήβων, στις ομάδες ενηλίκων, καθώς και στην όμορφη ομάδα κυριών που πάντα δίνουν μια πανέμορφη εικόνα.

a20030701b

Συγχαρητήρια και σε όλους τους δασκάλους των τμημάτων: τον Βασίλη Δημητρόπουλο, την Πένη Τσίγκα, την Κατερίνα Δωροβίνη, την Βούλα Καρβέλα, την Φρίντα Τασσοπούλου για την ωραία τους δουλειά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ιερός κλήρος της πόλης, ο νομάρχης κ. Βασ. Σωτηρόπουλος με τη σύζυγο του, οι βουλευτές κ.κ. Θωμόπουλος και Τσούρνος, ο δήμαρχος Άργους κ. Δημ. Πλατής, ο αντινομάρχης κ. Ανδρ. Θωμόπουλος, νομαρχιακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΔΕΠΟΑΡ, πρόεδροι των νομικών προσώπων και επιχειρήσεων του δήμου και άλλοι.

Share