Μουσικοχορευτική βραδιά (07-02-2007)


a20070207

07-02-2007

Από το Λύκειο Ελληνίδων Άργους Μουσικοχορευτική βραδιά 27 Ιανουαρίου 2007

Μια όμορφη βραδιά πέρασαν τα μέλη και οι φίλοι του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στην αίθουσα του κοσμικού κέντρου <<ΠΑΝΤΑΖΗΣ >>, στο Κεφαλάρι, με πλούσιο δείπνο και ωραίες μελωδίες από την ορχήστρα << Παντός καιρού >> Δαμάλα – Παγίδα – Πουλή και των συνεργατών τους. Μετά το φαγητό, η Πρόεδρος κ. Σχινοχωρίτου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την αγάπη που δείχνουν στο Λύκειο και στην προσπάθεια μας να διαδοθούν στους νέους μας τα έθιμα και οι παραδόσεις της πατρίδας μας, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά για το Νομό μας, το Δήμο μας, το Λύκειο Ελληνίδων και όλο τον κόσμο και καλή διασκέδαση σ’ όλους. Ευχαρίστησε επίσης το χορηγό της εκδήλωσης κ. Π. Θεοδωρόπουλο, Αντιπρόσωπο της Mercedes – Benz και τους ευχήθηκε καλές δουλειές και στο νέο κατάστημα του στη Πάτρα καθώς και σε όλους τους καταστηματάρχες που πρόθυμα μας προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο Αγορά.

Στη συνέχεια κάλεσε τον πρωτοπρεσβύτερο του Ι. Ναού Αγίου Πέτρου Άργους πατέρα Γεώργιο Σελλή να κόψει την βασιλόπιτα, ο οποίος ευχήθηκε στο Λύκειο πρόοδο και επιτυχία στο λόγο του και ευχές για υγεία και χαρά σε όλους. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο κ. Νομάρχης και ο Βουλευτής κ. Μανιάτης. Το χορό άνοιξε η μεγάλη χορευτική ομάδα με έθιμα τους 12ημέρου από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και χορούς Πελοποννήσου. Η ορχήστρα με τα αποκριάτικα τραγούδια κράτησε αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το φλουρί της πίτας, κέρδισε η κα Ρούλα Νίτσου.

Παρευρέθησαν η Βουλευτής κα Έλσα Παπαδημητρίου, και ο Βουλευτής κ. Γιάννης Μανιάτης, η Αντινομάρχης κ. Σοφία Καλογεράκου, ο Δήμαρχος Άργους κ. Μπούρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης κ. Γκαργκάσουλας, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανδρέας Σταμόπουλος, πρόεδροι φορέων και συλλόγων της περιοχής μας τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.

Share