Η συμμετοχή στην Έκθεση ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2007


a20070509

ΦΕΙΔΩΝ

(09-05-2007)

 

Η συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Άργους στην Έκθεση ΄΄ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2007 ΄΄

Για περισσότερο από μια εβδομάδα το Άργος και γενικότερα η Αργολίδα βρέθηκαν στο επίκεντρο του εμπορικού και βιομηχανικού ενδιαφέροντος όχι μόνον του νομού μας αλλά και της Πελοποννήσου, καθώς επίσης και της Ελλάδας και ενός μέρους της Ευρώπης.

Κι αυτό γιατί από 18 – 22 Απριλίου στην πλατεία της λαϊκής αγοράς του Άργους είχε στηθεί η 7η Περιφερειακή Έκθεση Τοπικής Παραγωγικής και Τουριστικής Φυσιογνωμίας Εξοπλισμού Επιχειρήσεων και Κατοικίας << ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2007 >> που διοργανώνει ανά διετία το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Στο επίκεντρο αυτής της ξεχωριστής δραστηριότητας του Επιμελητηρίου, βρέθηκε το Λύκειο Ελληνίδων Άργους με πολλαπλές παρουσίες του.

Και χαρήκαμε διπλά. Μια για τη χαρά της συμμετοχής ιδιαίτερα δε για την τιμή που μας έκανε το ΕΒΕΑ να μας προσκαλέσει να λάβουμε μέρος. Έτσι στις 18 Απριλίου στα εγκαίνια της έκθεσης στην κοπή της κορδέλας οι όμορφες Αργειτοπούλες μας ήταν παρούσες. Δίπλα στον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γ. Παπαθανασίου, τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Μιλτιάδη Κονοπισόπουλο, ενώπιον όλων των Αρχών και Φορέων του τόπου μας, τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Μπούρη, τον Νομάρχη κ. Β. Σ ωτηρόπουλο, τους βουλευτές μας, τους αντιπροσώπους των πρεσβειών μας από Κύπρο, Ρουμανία, Πολωνία, Ρωσία και πλήθος επισκεπτών.

Το ίδιο βράδυ, στο δείπνο που παρέθεσε το ΕΒΕΑ στο εστιατόριο << Παράδεισος >> στους εκλεκτούς προσκεκλημένους τους, η μεγάλη χορευτική ομάδα του Λυκείου ήταν εκεί για να σκορπίσει το κέφι και να χαρίσει ομορφιά και ζωντάνια με την παρουσία της χορεύοντας με υπερηφάνεια χορούς του Άργους και της πατρίδας μας και φορώντας τις πολύχρωμες παραδοσιακές φορεσιές από την πλούσια ιματιοθήκη του Λυκείου μας, δέχτηκε τα ζωηρά χειροκροτήματα των φιλοξενούμενων αλλά και τα θερμά συγχαρητήρια των διοργανωτών.

Στις 20 Απριλίου, στο χώρο της Έκθεσης, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων δυο χορευτικές ομάδες του Λυκείου μας χάρισαν μια όμορφη βραδιά κάτω από ήχους των Θρακιώτικων χορών και από Αιγαιοπελαγίτικα μελτέμια οι ομάδες μας αποθεώθηκαν από το πολυπληθές κοινό, κάνοντας τον δάσκαλο τους κ. Β. Δημητρόπουλο να καμαρώνει για το όμορφο αποτέλεσμα.

Μια άλλη συνάντηση είχαν η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Άργους, κ. Αγγ. Σχοινοχωρίτου και μέλη του Δ.Σ. με τους αντιπροσώπους των Πρεσβειών μας, συζητώντας διάφορα θέματα και προσφέροντας τους δώρα από την Αργειακή Γη. Αφού συζήτησαν αρκετά παρακολούθησαν κατόπιν την ομιλία τους που έγινε στον συνεδριακό χώρο της Έκθεσης.

Για όλα αυτά, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ όσο και στους υπεύθυνους διοργανωτές, να τους συγχαρούμε για την επιτυχία της Έκθεσης και να τους ευχηθούμε να είναι γεροί και δυνατοί να συνεχίσουν σ’ αυτό που κάνουν, ώστε να καταφέρουν σύντομα να φέρουν την Αργολίδα και ιδιαίτερα την επαρχία Άργους στο επίπεδο που της ανήκει αφού στο πρόσφατο παρελθόν ήταν από τις εμπορικότερες πόλεις της Πελοποννήσου.

 

Share