Ένωσαν τα χέρια και τις καρδιές (19-01-2007)


a20070119

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 19-01-2007


Ένωσαν τα χέρια και τις καρδιές στην εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Αργους

 

ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία σημείωσε κι άλλη μια εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων Αργους, που έγινε στις 8/12/2006 στο κέντρο διασκέδασης ΄΄ Κλαρινάδικο ΄΄ στην οδό Πυργέλας, στο Αργος, με παραδοσιακή ορχήστρα.

Αυτή τη φορά την διοργάνωσαν τα παιδιά της μεγάλης χορευτικής ομάδας που κάλεσαν με αγάπη τον κόσμο και τους χορευτές άλλων συλλόγων του Αργους και του Ναυπλίου να ενώσουν τα χέρια και τις καρδιές και να χορέψουν όλοι μαζί ελληνικούς χορούς με παραδοσιακή ορχήστρα. Η ορχήστρα άρχισε με χορούς Πελοποννήσου και συνέχισε με νησιώτικους και Μακεδονικούς. Τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι, που είχαν γεμίσει την αίθουσα του κέντρου, χόρευαν ασταμάτητα με κέφι.

Τα μεσάνυκτα δυο Πόντιοι οργανοπαίκτες μας χάρισαν ένα ημίωρο ποντιακών χορών, τους οποίους χόρεψαν αδελφωμένα τα παιδιά όλων των χορευτικών συλλόγων.

Στη συνέχεια ανέλαβε και πάλι να μας διασκεδάσει η ορχήστρα μέχρι τις 2 το πρωί που άρχισαν να φεύγουν οι μεγαλύτεροι, μιας και ξημέρωνε εργάσιμη μέρα. Τα παιδιά διασκέδασαν μέχρι τις 4 το πρωί, με το πρόγραμμα πλέον του ΄΄Κλαρινάδικου ΄΄.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς της εκδήλωσης, που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο αίτημα των χορευτών μας και βοήθησαν πάρα πολύ:

την FORD Μαλαχιάς ΑΕ που ανέλαβε την έκδοση των προσκλήσεων και αφισών και τους φίλους επιχειρηματίες του Αργους Χρήστο Καγκελίδη ( φύση – κυνήγι – ψάρεμα ), το Stzetto Café ( Μήλια ), τα πρατήρια SHELL και ΄΄ Βώσσος ΄΄ , το ζαχαροπλαστείο Σταυράκη, το Κέντρο Μουσικών Σπουδών ΄΄ ΔΙΕΣΙΣ ΄΄, το Auto club Ντούλια, το κομμωτήριο Crazy Hair του Οδυς. Πιτσίκου, το κατ/μα νυφικών Κουλούρης, τα σούπερ μάρκετ ΕΛΑ, το κατ/μα οπτικών Πέτρου Σουλτανίδη και τις αντιπροσωπείες και διανομές ποτών του Νίκου Πλατή.

Share