Εκδήλωση Νοεμβρίου στα γραφεία μας


IMG_2038

«Αυτό θα πει αγάπη. Να σκέπτομαι το καλό αυτού που αγαπώ. Η αγάπη όμως δεν πρέπει να μετατρέπεται σε εξάρτηση και ανάγκη. Δυστυχώς πολλές φορές λέμε σ’ αγαπώ όταν θα έπρεπε να πούμε σε χρειάζομαι»

Τα παραπάνω ανέφερε ο κλινικός ψυχοθεραπευτής – παιδοψυχοθεραπευτής κ. Ευάγγελος Ρέντας στην ομιλία του με θέμα «Μάθε να αγαπάς και όχι να εξαρτάσαι»

IMG_2041

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 στη φιλόξενη και ξεστή αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου.

Στην κατάλληλα στολισμένη αίθουσα, υποδεχθήκαμε τα μέλη και τις φίλες μας με ένα φλιτζάνι καφέ και νηστίσιμα γλυκά που όπως συνηθίζεται είχαν φτιάξει οι κυρίες του Δ.Σ.

IMG_2037

Ο ομιλητής όπως πάντα άμεσος και γλαφυρός καθήλωσε όλους μας. Ανέπτυξε το τόσο ενδιαφέρον θέμα με απλά, ζωντανά και καθημερινά παραδείγματα. Αγάπη ναι, εξάρτηση όχι, ήταν το συμπέρασμα από την αξιόλογη διάλεξη του κ. Ρέντα.

IMG_2036

Περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα μεταξύ φίλων, με κουβέντα πάνω στα όσα είχαμε ακούσει προβληματισμένες αλλά και γεμάτες απαντήσεις στα θέματα της αγάπης και της εξάρτησης.

IMG_2043

Σας περιμένουμε λοιπόν και στην επόμενη εκδήλωση μας τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στο Kadinsky που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Share